| Over dit recept: 
			Dit klassieke Engels pudding, fruit gebakken in een boterachtige 
			brood geval wordt vaak gemaakt met appels, maar werkt zeer goed met 
			een ongewone combinatie van rabarber en bananen plaats. De pudding 
			wordt verondersteld om zijn naam te nemen van koningin Charlotte, de 
			vrouw van George III, die een voorliefde voor de teelt van fruit ... 
			meer 500 g (1 £ 2 oz) jonge roze rabarber, in dikke plakken
 2 eetl. basterdsuiker
 ½ theelepel gemalen steranijs
 fijn geraspte schil en sap van 1 sinaasappel
 2 grote, stevige bananen
 45 g (1 ½ oz) ongezouten boter, gesmolten
 11 dunne sneetjes witbrood, ongeveer 330 g (11 ½ oz) in totaal
 1 theelepel rietsuiker
 Om te serveren (optioneel)
 Griekse yoghurt of crème fraîche
 | 
		
			| Verwarm de oven 
			voor op 200ºC. (400ºF, gasstand 6). Doe de rabarber in een pan met 
			de basterdsuiker, steranijs, en sinaasappelschil en sap. Dek af en 
			laat op een laag vuur, roer af en toe, gedurende 10-15 minuten of 
			tot de rabarber zacht is. Haal de pan van het vuur. Schil en snijd de bananen en roer ze door 
			de rabarber. Zet opzij.
 Bestrijk de binnenkant van een 20 cm (8 in) springvorm met een 
			beetje van de gesmolten boter. Verwijder de korsten van het brood en 
			snijd ze in de vingers. Bestrijk lichtjes met een beetje van de 
			boter.
 Schik ongeveer tweederde van het brood vingers, beboterde kant op, 
			over de bodem en de zijkanten van het blik, waardoor er geen gaten. 
			Tip de vrucht in het centrum, verpakking stevig naar beneden. Dek af 
			met de resterende brood, beboterde kant naar beneden. Druk licht en 
			bestrijk met de rest van de boter.
 Bak 30-35 minuten of tot ze goudbruin zijn. Laat iets afkoelen in 
			het blik, dan blijken en bestrooi met de rietsuiker. Serveer warm, 
			met Griekse yoghurt of crème fraîche, als je wilt.
 |