250 g
kippenlevertjes
5 eetlepels ketjapmarinade
150 g Chinese mie
300 g broccoli
zout
2 eetlepels olie
1 teentje knoflook
1 eetlepel sambal badjak |
Snijd de
kippenlevertjes in drieėn, doe ze in een schaal, schep er 3
eetlepels marinade door en laat ze ± 15 minuten marineren.
Wel intussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
en laat ze in een vergiet uitlekken.
Maak de broccoli schoon, snijd de stronken in reepjes en verdeel de
roosjes in kleine roosjes.
Kook de stronkjes ± 3 minuten in weinig water met zout, voeg de
roosjes toe en kook ze ± 3 minuten mee.
Verhit de olie in een wok en roerbak de levertjes ± 5 minuten.
Pers de knoflook erboven uit.
Voeg de broccoli toe en roerbak alles nog 2 minuten.
Schep de mie erdoor en verwarm alles nog even.
Breng het gerecht op smaak met sambal en 2 eetlepels marinade. |