| 4 
			ananasschijven, 100 g gebroken sperziebonen (diepvries), 1 blikje 
			garnalen (200 g, Deep Blue), 1 eetlepel Oriëntaalse roerbakmix (Silvo), 
			1 eetlepel (zonnebloem)olie, 11/2 dl Thaise saus (pot á 360 ml, 
			Conimex), 150 g Pandanrijst (pak á 350 g, Oryza). | Laat 4 
			ananasschijven, 100 g gebroken sperziebonen (diepvries) en 1 blikje 
			garnalen (200 g, Deep Blue) uitlekken.Bestrooi de garnalen met 1 eetlepel Oriëntaalse roerbakmix (Silvo) 
			en roerbak ze ± 2 minuten in 1 eetlepel (zonnebloem)olie.
 Voeg de sperziebonen en 11/2 dl Thaise saus (pot á 360 ml, Conimex) 
			toe.
 Serveer met de ananasringen en 150 g Pandanrijst (pak á 350 g, Oryza).
 |