4
ananasschijven, 100 g gebroken sperziebonen (diepvries), 1 blikje
garnalen (200 g, Deep Blue), 1 eetlepel Oriëntaalse roerbakmix (Silvo),
1 eetlepel (zonnebloem)olie, 11/2 dl Thaise saus (pot á 360 ml,
Conimex), 150 g Pandanrijst (pak á 350 g, Oryza). |
Laat 4
ananasschijven, 100 g gebroken sperziebonen (diepvries) en 1 blikje
garnalen (200 g, Deep Blue) uitlekken.
Bestrooi de garnalen met 1 eetlepel Oriëntaalse roerbakmix (Silvo)
en roerbak ze ± 2 minuten in 1 eetlepel (zonnebloem)olie.
Voeg de sperziebonen en 11/2 dl Thaise saus (pot á 360 ml, Conimex)
toe.
Serveer met de ananasringen en 150 g Pandanrijst (pak á 350 g, Oryza). |