Recept 14...Pasta met Tonijn ovenschotel

Ingrediënten voor 1 persoon:

Pasta , hoeveelheid zelf te bepalen (Fusilli of Penne Rigata); 2 uien; cayennepeper; 1 rode paprika; 200 g geraspte kaas; 2 teentjes knoflook (uitgeperst); 1 blikje champignoncrémesoep; 250 g champignons; 1 bekertje créme fraiche; 2 blikjes tonijn in water (laten uitlekken); verse peterselie; olie om te bakken.

Bereiding:

Voorbereiding:
Oven voorverwarmen op 200 graden C.
Bereidingswijze:
Kook de pasta gaar. Snipper de uien, maak de champignons schoon met een vochtig stukje keukenpapier en snijd ze in plakjes; was de paprika en snijd in stukjes; pers de knoflook uit. Olie in de pan en dan alles fruiten. Voeg daarna hier aan toe: het blikje champignoncrémesoep, de uitgelekte tonijn (wat kleiner maken); en de creme fraiche. Verwarm het geheel goed door en voeg naar smaak de cayenne peper toe. goed doorroeren. Als laatste de HELFT van de geraspte kaas er door roeren. Schep de inmiddels gare pasta in de Ovenschaal en schep de saus hierdoor heen. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas en de verse, kleingesneden peterselie. Ca. 15 minuten in de oven.
Serveertip:
Lekker met stokbroodje en een frisse salade