1 zakje MAGGI
Aardappelpuree voor Ovenschotel
1 ui, gesnipperd
2 bosuitjes, in dunne ringen
1 struik bleekselderij, in stukjes
2 tenen knoflook, uitgeperst
3 vleestomaten
2 blikjes tonijn in water, uitgelekt
2 eetlepels olijfolie
20 gram boter |
Bak de groenten.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit in een hapjespan in
olijfolie de ui, bosui, bleekselderij en knoflook. Kruid na 5
minuten de groenten naar smaak.
Snijd de tomaten.
Snijd de tomaat in 4 parten, verwijder de zaadjes en snijd het
vruchtvlees in reepjes. Snijd de reepjes in blokjes.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de tomaat
en de tonijn door de bleekselderij in de pan.
Oven:
Vet een ovenschaal in met boter en verdeel het vis-groentemengsel
over de bodem. Dek af met de puree en bak 30 minuten in de oven.
|