Recept 97, Ovenschotel met kabeljauw, mosselen en garnalen.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
1 blokje visbouillon
5 dl water
225 gram kabeljauwfilet, in stukjes gesneden
100 gram gekookte mosselen
100 gram gepelde Noorse garnalen
1 pak mosselgroenten (à 400 gram)
1 bakje champignons (à 250 gram), in vieren gesneden
20 gram boter

Bereiding:

Verwarm de oven.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bereid de bouillon.
Maak in een grote pan een visbouillon van de in de ingrediëntenlijst aangegeven hoeveelheden bouillon en water. Volg dus niet de instructies op de verpakking van de blokjes bouillon.
Kook de vis en de groenten.
Doe alle vis, de mosselgroenten en de champignons in de pan en zorg dat het geheel net niet kookt. Neem de vis en de groenten er na 5 minuten met een schuimspaan uit.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Bedek de ovenschaal.
Bedek de bodem van een met boter ingevette ovenschaal met de mosselgroenten, de champignons en de vis. Verdeel de puree erover en zet de schaal 30 minuten in de oven tot de puree een mooi bruin korstje heeft.

Bron: www.maggi.nl