1 pakje MAGGI
Roomsaus Vetarm
1 zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel
4 koolvisfilets (diepvries) (à 125 gram)
1 eetlepel citroensap
4 eetlepels paneermeel
1 ui, gesnipperd
2 zakken spinazie (à 450 gram)
1 eetlepel bladpeterselie, gehakt
2 eetlepels olijfolie |
Bereid de
koolvis.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de vis een uur voor
bereiding uit de vriezer en laat op een stuk folie ontdooien. Dep de
filets droog, leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal,
besprenkel met citroensap, kruid naar smaak en verdeel het
paneermeel erover. Zet de vis 20 minuten in de oven en check de
gaarheid. Als de vis niet meer glazig is van binnen, is deze gaar.
Bereid de saus en de aardappelpuree.
Bereid de saus en de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op het
pakje. Roer, als de saus klaar is, de peterselie erdoor.
Wok de spinazie en serveer het gerecht.
Fruit de ui in olijfolie in een wok en voeg de spinazie toe. Verwarm
gedurende 5 minuten onder voortdurend omscheppen. Kruid naar smaak
en serveer met de vis, saus en aardappelpuree.
|