Recept 91, Gepocheerde scholfilets met asperges.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Saus voor Asperges
600 gram witte asperges
600 gram vastkokende aardappelen
1,5 dl water
1,5 dl witte wijn
3 scholfilets (à 125 gram)
2 theelepels dille, fijngesneden
25 gram boter

Bereiding:

Bereid de asperges.
Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde af en kook ze in ongeveer 15 minuten gaar.
Kook de aardappelen.
Kook de aardappelen in ongeveer 18 minuten gaar.
Pocheer de scholfilets.
Breng in een pan het water en de wijn aan de kook. Zet het vuur laag, leg de scholfilets erin en laat ze in 5 tot 7 minuten gaar worden.
Bereid de saus.
Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer er wat dille door.
Serveer de scholfilets.
Serveer de scholfilets op voorverwarmde borden en dien de asperges, de saus en de aardappelen erbij op. Garneer met de overgebleven dille.

Bron: www.maggi.nl