1 pakje MAGGI
Saus voor Asperges
600 gram witte asperges
600 gram vastkokende aardappelen
1,5 dl water
1,5 dl witte wijn
3 scholfilets (à 125 gram)
2 theelepels dille, fijngesneden
25 gram boter |
Bereid de
asperges.
Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde af en kook ze
in ongeveer 15 minuten gaar.
Kook de aardappelen.
Kook de aardappelen in ongeveer 18 minuten gaar.
Pocheer de scholfilets.
Breng in een pan het water en de wijn aan de kook. Zet het vuur
laag, leg de scholfilets erin en laat ze in 5 tot 7 minuten gaar
worden.
Bereid de saus.
Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op het pakje.
Roer er wat dille door.
Serveer de scholfilets.
Serveer de scholfilets op voorverwarmde borden en dien de asperges,
de saus en de aardappelen erbij op. Garneer met de overgebleven
dille.
|