Recept 90, Gebakken zeebaars met champignon-kaassaus.

Ingrediėnten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Kaassaus
600 gram vastkokende aardappelen , geschild
3 zeebaarsfilets (ą 125 gram), zonder vel
1 teen knoflook, fijngehakt
1 kleine ui, gesnipperd
0,75 bakje champignons (ą 250 gram), in vieren gesneden
1 zak (wilde) spinazie (ą 400 gram)
2 theelepels bieslook, fijngesneden
2 eetlepels olijfolie
20 gram boter

Bereiding:

Kook de aardappelen.
Kook de aardappelen in ongeveer 18 minuten gaar.
Bak de vis.
Dep de visfilets droog en kruid naar smaak. Bak de vis in de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag 4 minuten per kant.
Bak de champignon en de spinazie.
Bak in een wok in olijfolie de knoflook met de ui en de champignons 4 minuten. Voeg de spinazie toe en bak al omscheppend 2 minuten mee.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Serveer de vis met de saus, de groenten en de aardappelen. garneer het gerecht met de bieslook.

Bron: www.maggi.nl