Recept 88, Gegrilde biefstuk spies met pepersaus en groenten couscous.

Ingrediënten voor 4 volwassenen:

200 gram doperwten
350 gram couscous
300 gram winterpeen, in blokjes
250 gram courgette, in blokjes
500 gram biefstuk, in stukjes
1 pakje MAGGI Pepersaus
zout en peper
extra nodig: sate prikkers, grillpan

Bereiding:

Bereid de groenten en couscous.
Breng 550 ml water aan de kook. Kook de dopertwen er 5 minuten in en schep ze eruit en breng het water weer aan de kook. Meng 2 eetlepels olie door de couscous. Giet het kokende water bij de couscous en laat het 5 minuten wellen.
Roerbak de groenten.
Verhit de overige olie in een ruime koekenpan en roerbak eerst de wortelblokjes 2 minuten. Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak nog ongeveer 3 minuten. Voeg de doperwten toe, warm nog even door en breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Bereid de biefstukspiezen.
Rijg de biefstukstukjes aan de satéprikkers en grill ze in een hete grill pan. Bereid de pepersaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
Serveer het gerecht .
Serveer de biefstukspiezen met de groenten couscous en pepersaus.

Bron: www.maggi.nl