1 pakje MAGGI
Kaassaus
600 gram aardappelkroketjes
1 bloemkool (à 640 gram), in flinke roosjes gesneden
1 sjalot, gesnipperd
3 ribkarbonades met bot (à 125 gram)
55 gram Danish Blue blauwschimmelkaas, verkruimeld
4 eetlepels olijfolie |
Bereid de
aardappelkroketjes.
Verwarm de oven voor op de temperatuur die op verpakking van de
aardappelkroketjes staat aangegeven en bereid de kroketjes volgens
de aanwijzingen.
Kook de bloemkool.
Kook de bloemkool 8 minuten in kokend water. Fruit de sjalot in de
helft van de olijfolie in een wok. Voeg de afgegoten bloemkool toe
en bak deze 5 minuten onder voortdurend omscheppen.
Bak de karbonades.
Kruid het vlees naar smaak. Verhit de rest van de olijfolie in een
braadpan, bak de karbonade aan beide zijden aan en laat op halfhoog
vuur in 5 minuten aan weerskanten gaar worden.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en los de Danish
Blue erin op. Leg de bloemkool op een voorverwarmde schaal, schenk
de saus erover en serveer met de ribkarbonades en
aardappelkroketjes.
|