1 pakje MAGGI
Saus Ham-Kaas smaak
1 blokje MAGGI Runderbouillon Minder zout, meer kruiden
225 gram witte rijst
300 gram hamlappen, in blokjes van 3 bij 3 cm
1 middelgrote ui, gesnipperd
0,75 bloemkool, in kleine roosjes
2 eetlepels krulpeterselie, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie |
Bereid de rijst.
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid het stoofpotje.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten
rondom bruin. Bak de ui 2 minuten mee. Bereid het bouillonblokje
volgens de aanwijzingen op het pakje. Schenk de bouillon in de pan.
Voeg de bloemkool toe en stoof op laag vuur, het geheel afgedekt, in
20 minuten gaar.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op het pakje.
Roer de saus door de stoofpot, garneer met de peterselie en serveer
samen met de rijst.
|