Recept 74, Varkenslapjes met haricots verts, rode ui en zilvervliesrijst.

Ingrediënten voor 4 volwassenen:

1 pakje MAGGI Stoofmix Varkenslapjes
400 gram varkenslapjes
300 gram zilvervliesrijst
500 gram haricots verts, ontdaan van de puntjes
4 rode uien , in partjes
2 eetlepels olijfolie
20 gram boter

Bereiding:

Stoof het vlees.
Verhit de boter in een braadpan en bak hierin het vlees op middelhoog vuur in 3 minuten aan. Maak de mix aan met water volgens de aanwijzingen op het pakje, doe deze saus bij het vlees en laat op laag vuur met het deksel op de pan 35 minuten stoven.
Kook de rijst.
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de haricots verts.
Kook de haricots verts 5 minuten.
Bak de ui en de haricots verts
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui 5 minuten. Doe de haricots verts erbij en bak deze nog 2 minuten mee.
Serveer het gerecht.
Serveer de varkenslapjes met de rijst en groente.

Bron: www.maggi.nl