1 pakje MAGGI
Saus Ham-Kaas smaak
225 gram snelkookrijst
3 grote courgettes
1,5 ui, gesnipperd
100 gram salami, in kleine blokjes
75 ml water
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels gedroogde basilicum |
Kook de rijst.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de rijst volgens de
aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de courgettes.
Halveer de courgettes in de lengte, hol ze met een lepel uit en
snijd het vruchtvlees fijn.
Bak de salami .
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit het
vruchtvlees met de ui. Bak de salami 2 minuten zachtjes mee.
Meng de ingrediënten en vul de courgettes.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en schep de
rijst, het courgettemengsel en de basilicum erdoor. Leg de
courgettes naast elkaar in een met de rest van de olijfolie
ingevette ovenschaal en vul ze met het rijstmengsel.
Oven:
Schenk het water op de bodem van de ovenschaal en bak de courgettes
30 minuten in de oven.
|