Recept 66, Boeren roerbakschotel met pepersaus.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Pepersaus
100 gram snelkookrijst
300 gram hamlappen, in blokjes
1 zak hutspotgroente (à 500 gram)
350 gram voorgekookte minikrielaardappeltjes
20 gram boter
2 theelepels provençaalse kruiden

Bereiding:

Kook de rijst.
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakkingen.
Bak het vlees en de groenten.
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten rondom bruin. Bak de groenten, aardappeltjes, en kruiden ongeveer 15 minuten mee. Voeg wat water toe als het geheel droog komt te staan.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Verdeel het vlees-groentemengsel en de rijst over vier borden en geef de saus erbij.

Bron: www.maggi.nl