Recept 65, Roergebakken rundvlees met peultjes, perzik en rijst.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Kerriesaus
225 gram witte rijst
3 zakjes peultjes (à 200 gram)
300 gram bieflapjes, in reepjes
1,5 ui, in dunne partjes
1 teen knoflook, uitgeperst
100 gram perziken uit blik, uitgelekt en in plakjes gesneden
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Kook de rijst.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de peultjes.
Kook de peultjes in 4 minuten beetgaar en laat uitlekken in een vergiet.
Bak het vlees.
Kruid het vlees naar smaak. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 3 minuten bruin. Schep het op een bord.
Bak de peultjes.
Bak de ui, de knoflook en de peultjes 3 minuten in het bakvet.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op het pakje. Meng de saus met het vlees en de perzik door de groenten. Verwarm het gerecht nog 2 minuten op laag vuur en serveer met de rijst.

Bron: www.maggi.nl