Recept 63, Kerrieragoût met ananas en rijst.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Kerriesaus
225 gram witte rijst
300 gram varkensreepjes
170 gram ananasstukjes op sap
20 gram boter
1 theelepel kerrie

Bereiding:

Kook de rijst.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de varkensreepjes.
Bestrooi de varkensreepjes met kerrie en breng indien nodig verder op smaak met kruiden. Bak in een koekenpan de varkensreepjes in 2 minuten bruin in hete boter.
Voeg de ananas toe.
Giet de ananas af en roer deze door het vlees. Verwarm het geheel nog 2 minuten op laag vuur.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de saus door het vlees en serveer met de rijst. Maak een komkommersalade met verse rode peper voor een volwaardige maaltijd.

Bron: www.maggi.nl