Recept 60, Mediterrane hachee met pennepasta.

Ingrediënten voor 4 volwassenen:

500 gram hachee-vlees
1 pakje MAGGI Stoofmix Hachee
320 gram penne
800 gram provençaalse roerbakgroenten
2 eetlepels olijfolie, om in te bakken
oranje paprika

Bereiding:

Bereid het vlees.
Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak het vlees al omscheppend 1 minuut op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg 400 ml water en de inhoud van het zakje stoofmix toe aan het vleesmengsel en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het even door koken. Zet het vuur weer laag en stoof het met de deksel op de pan in ongeveer 2 ½ uur gaar. Roer af en toe door en voeg indien nodig wat water toe.
Kook de pasta.
Kook de pennepasta volgens aanwijzing op de verpakking in kokend water gaar.
Roerbak de groenten.
Verhit de overige olie en roerbak ongeveer 10 minuten voor de hachee gaar is de roerbakgroenten in 2 eetlepels olie knapperig gaar. Breng licht op smaak met peper en zout en oregano.
Serveer het gerecht.
Schep de groenten door de vleesstoof, warm goed door en serveer met de penne.

Bron: www.maggi.nl