Bereid de
bleekselderij.
Maak de bleekselderij schoon en bewaar de groene blaadjes uit het
hart. Snijd de stengels overdwars in stukjes van 2 cm.
Kook de bleekselderij.
Breng een pan water aan de kook. Bereid ondertussen de krieltjes
volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de
bleekselderijstukjes 8 minuten koken, giet ze af in een vergiet en
doe ze terug in de pan.
Voeg de boter toe.
Roer de boter door de bleekselderij. Voeg de hamblokjes en de
aardappel toe als de boter gesmolten is en laat op heel laag vuur
staan tot alles warm is.
Bak de slavinken.
Bak de slavinken in de olijfolie in een koekenpan in 10 minuten
rondom bruin en gaar van binnen.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Doe
het vlees, de bleekselderij, ham en aardappel in een schaal en schep
er de saus overheen. Garneer met wat lichtgroene selderijblaadjes.
|