Recept 52, Spaghetti met gehakt, sperziebonen en kappertjes.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Kaassaus
3 zakjes sperziebonen (à 200 gram), ontdaan van de puntjes
300 gram rundergehakt
2 eetlepels kappertjes
225 gram spaghetti
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Kook de sperziebonen.
Kook de sperziebonen 7 minuten in water en giet ze af.
Bak het gehakt en de sperziebonen.
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 5 minuten op middelhoog vuur rul. Voeg de sperziebonen toe en bak deze nog 3 minuten mee. Voeg de kappertjes toe.
Kook de spaghetti.
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op het pak. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pak.
Serveer het gerecht.
Meng de pasta met het gehakt-groentemengsel. Verdeel over diepe borden en schenk de kaassaus er overheen.

Bron: www.maggi.nl