Recept 50, Pasta met tuinbonen, geitenkaas en spekjes.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Kaassaus
200 gram gerookte spekreepjes
1 pakje tuinbonen (diepvries) (à 450 gram)
225 gram penne
75 gram zachte geitenkaas
0,5 theelepel chilivlokken

Bereiding:

Bak de spekjes.
Bak de spekjes uit in ongeveer 8 minuten in een koekenpan boven laag vuur. Verwijder ze niet uit de pan.
Kook de tuinbonen.
Kook de tuinbonen 3 minuten in water. Spoel ze af met koud water en verwijder het buitenste velletje. Doe de tuinbonen in de pan bij de spekjes.
Kook de pasta en bereid de saus.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje.
Meng de ingrediënten en serveer het gerecht.
Schep de pasta met de saus door het spek-boontjes mengsel en verwarm het geheel nog 2 minuten. Doe de pasta over in een schaal, bestrooi met chilivlokken en verkruimel de geitenkaas erover. Serveer met een komkommersalade voor een volwaardige maaltijd.

Bron: www.maggi.nl