Recept 5, Asperges met ham en ei.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Saus voor Asperges
600 gram witte asperges
600 gram krieltjes, in de schil
6 plakjes achterham, fijngesneden
3 eieren, hardgekookt en fijngeprakt
2 theelepels krulpeterselie, fijngehakt
25 gram boter

Bereiding:

Kook de asperges en de krieltjes Start de kookwekker.
Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde eraf en kook ze in ongeveer 15 minuten gaar. Kook de krieltjes in 15 minuten gaar.
Bereid de saus.
Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op het pakje. Leg de asperges op de borden en verdeel de ham en de saus erover.
Garneer de asperges.
Strooi het ei over de asperges, garneer met peterselie en serveer met de krieltjes.

Bron: www.maggi.nl