Recept 49, Macaroni met spek en prei.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Hollands Pannetje Champignonsaus met prei en kip
75 gram ontbijtspek, in blokjes
2 preien, in ringen
0,5 bakje champignons (à 250 gram), in plakjes
225 gram elleboogmacaroni
75 gram doperwten (diepvries)
75 gram walnoten, grof gehakt
100 ml kookroom light

Bereiding:

Bak het spek, de prei en de champignons
Bak de spekjes 10 minuten op laag vuur uit in een koekenpan. Voeg de prei en de champignons toe en bak deze 5 minuten mee.
Kook de pasta
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de mix en de doperwten toe
Bereid de mix volgens de aanwijzingen op het pakje en voeg dit samen met de doperwten toe aan het prei-spekmengsel. Laat samen 5 minuten zachtjes stoven.
Serveer het gerecht
Meng de saus door de pasta, bestrooi met de noten en serveer. Maak er een groene salade bij voor een volwaardige maaltijd.

Bron: www.maggi.nl