Recept 48, Entrecôte met courgette, rode ui en pasta.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Jus Rundvlees
2 rode uien , in dunne ringen
0,5 courgette, in kleine blokjes
225 gram tagliatelle
300 gram entrecôte
2 eetlepels olijfolie
20 gram boter

Bereiding:

Bak de ui en de courgette.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de ui 5 minuten. Voeg de courgette toe en bak deze nog 4 minuten mee.
Kook de pasta.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak het vlees.
Kruid het vlees naar smaak. Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees hierin op hoog vuur 1 minuut per zijde. Zet vervolgens het vuur lager en bak nog 3 minuten per zijde.
Bereid de jus en serveer het gerecht.
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op het pakje. Schep de groente door de pasta en serveer de entrecôte met de pasta en jus. Maak er met een tomatensalade een complete maaltijd van.

Bron: www.maggi.nl