Recept 45, Tagliatelle met romig varkensvlees.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Roomsaus
225 gram tagliatelle
225 gram varkensschnitzel, in reepjes
1 ui, grof gesnipperd
1,5 courgette, in blokjes
20 gram boter

Bereiding:

Kook de tagliatelle.
Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid het vlees en bak de groenten.
Kruid het vlees naar smaak. Verhit de boter in een hapjespan en bak het vlees 3 minuten op matig vuur. Voeg de ui en courgette toe en bak 5 minuten zachtjes mee.
Bereid de saus.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de saus door het vlees en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes sudderen.
Serveer het gerecht.
Verdeel de tagliatelle over de borden en schep het vlees met saus erover. Maak er met een tomatensalade een complete maaltijd van.

Bron: www.maggi.nl