Recept 44, Varkensfilet met mediterrane groenten in champignonsaus.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Champignonsaus
225 gram tagliatelle
6 varkensfiletlapjes (à 50 gram)
1,5 ui, in ringen
1 teen knoflook, in flinterdunne plakjes
1 pak ratatouille groente (à 400 gram), in kleine blokjes
2 eetlepels olijfolie
20 gram boter
2 theelepels gedroogde tijm

Bereiding:

Kook de pasta.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.
Bak het vlees.
Laat de boter uitbruisen in een ruime koekenpan en bak het vlees in 2 minuten per kant bruinkrokant en gaar.
Bak de groenten.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui en knoflook gedurende 4 minuten. Voeg de groenten en tijm toe en bak het geheel al omscheppend in 5 minuten beetgaar.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en schep de saus door de groenten. Verwarm het geheel nog even en serveer met de filetlapjes en de pasta.

Bron: www.maggi.nl