Recept 40, Fusilli met ham en kaas geserveerd met broccoli.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Saus Ham-Kaas smaak
225 gram fusilli tricolore
1 stronk broccoli, in grove stronken gesneden
2 dl melk
185 gram hamblokjes
75 gram geraspte oude kaas
3 ansjovisfilets, fijngehakt
6 zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Kook de pasta.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak.
Kook de broccoli.
Kook de broccoli in ongeveer 8 minuten beetgaar en houd warm.
Bereid de saus.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje, maar vervang het water door de melk.
Bak de hamblokjes.
Bak de blokjes ham in olijfolie in een ruime koekenpan. Meng de ham met de saus in de koekenpan.
Meng de saus, kaas en pasta.
Roer de saus door de pasta en meng de geraspte kaas erdoor.
Serveer het gerecht.
Serveer de pasta. Geef de broccoli erbij in een schaal en verdeel de ansjovis en olijven erover.

Bron: www.maggi.nl