1 pakje MAGGI
Saus voor Asperges
300 gram kalkoenfilet, in blokjes gesneden
2,5 liter water
600 gram witte asperges
225 gram fusilli tricolore
2 theelepels krulpeterselie, fijngehakt
25 gram boter |
Bereid de
kalkoen.
Laat de kalkoenfilet in een pan met het water in ongeveer 10 minuten
zachtjes gaar worden. Neem het vlees met de schuimspaan uit de pan
en laat de kalkoen en het kookvocht afzonderlijk afkoelen.
Kook de asperges.
Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde af en snijd
ze in schuine stukjes van 2 cm. Kook de asperges gaar in ongeveer 12
minuten.
Kook de pasta.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de saus.
Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op het pakje,
maar gebruik in plaats van water de juiste hoeveelheid van het
kookvocht van de kalkoen.
Serveer de aspergeragoût.
Laat de kalkoenfilet en de asperges in de saus warm worden en
serveer met de pasta. Garneer de ragoût met peterselie.
|