Recept 38, Italiaanse varkensschnitzels met broccoli en tagliatelle.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI 4-Kazensaus
1 stronk broccoli, in roosjes gesneden
225 gram tagliatelle
3 varkensschnitzels (à 75 gram), platgeslagen
3 plakjes rauwe ham
75 ml witte wijn
20 gram boter

Bereiding:

Kook de broccoli.
Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.
Kook de pasta.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de schnitzels.
Kruid de schnitzels naar smaak. Leg de plakjes rauwe ham op de schnitzels en steek ze vast met cocktailprikkers. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels (eerst de hamkant) in 5 minuten mooi bruin. Keer ze halverwege.
Bereid de saus.
Bereid de 4-Kazensaus volgens de aanwijzingen op het pakje, maar zonder boter. Schenk de wijn en de saus bij het bakvet en laat de schnitzels nog 5 minuten zachtjes sudderen.
Serveer de schnitzels.
Verdeel de schnitzels over de borden, schep de saus erover en serveer met de pasta en de broccoli. Serveer het gerecht met een tomatensalade voor een volwaardige maaltijd.

Bron: www.maggi.nl