1 eetlepel MAGGI
Tuinkruidenbouillon
3 worteltjes, geschild en in kleine stukjes gesneden
1 stengel bleekselderij, geschild en in kleine stukjes gesneden
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook, fijngehakt
50 gram spekblokjes
225 gram rundergehakt
1 blikje gepelde tomaten (à 400 gram)
1 eetlepel tomatenpuree
225 gram spaghetti
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels gedroogde tijm |
Bak de groenten
en het gehakt.
Bak in een braadpan in olijfolie de wortel, bleekselderij, ui,
knoflook en het spek tot de groenten zacht zijn. Voeg het gehakt toe
en bak het rul en gaar.
Voeg de tomaten en de bouillon toe.
Roer er de tomaten in blik met het vocht, de tomatenpuree en de tijm
door het gehakt en breng op smaak met het bouillonpoeder. Laat de
saus 15 minuten pruttelen.
Kook de spaghetti en serveer het gerecht.
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en serveer
met de gehaktsaus. Serveer er een groene salade bij.
|