Recept 32, Paprikastamppot.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute voor Stamppot
1 ui, gesnipperd
0,5 groene paprika, ontzaad en in blokjes
0,5 gele paprika, ontzaad en in blokjes
1 rode paprika, ontzaad en in blokjes
100 gram salami, in kleine blokjes
50 gram Leidse kaas, in kleine blokjes
20 gram boter

Bereiding:

Bereid de paprika en de salami.
Fruit de ui in de boter in een hapjespan tot deze glazig is. Voeg de paprika toe en laat deze in 5 minuten zacht worden. Roer de salami door de paprika en laat warm worden.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Meng de ingrediënten.
Roer het paprikamengsel en de kaasblokjes door de puree. Laat het geheel nog een paar minuten boven zacht vuur warm worden tot de kaas begint te smelten.

Bron: www.maggi.nl