Recept 23, Wortelpuree met gehakt uit de oven.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
1 bos bospeen (à 500 gram), geschild en in stukjes gesneden
300 gram rundergehakt
75 gram geraspte kaas
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Pureer de wortel.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de wortels 10 minuten. Pureer de wortels in een groentezeef of stamp fijn met een stamper.
Verdeel de ingrediënten over de schotel.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Verdeel het gehakt over een met olijfolie ingevette ovenschaal en kruid naar smaak. Verdeel de aardappelpuree over het gehakt. Schep de wortels over de aardappelpuree. Strooi de kaas over de schotel en zet 45 minuten in de oven.

Bron: www.maggi.nl