Recept 22, Witlofschotel met rauwe ham en geitenkaas.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
1 pakje MAGGI Saus Ham-Kaas smaak
7 stronken witlof
150 gram rauwe ham, in dunne plakken
75 gram geitenkaas, in plakken
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Bereid de puree.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Verdeel de puree over de bodem van een met olijfolie ingevette ovenschaal.
Halveer de witlof.
Halveer de witlof in de lengte en verwijder de harde kern.
Plaats de schaal in de oven.
Verdeel de witlof over de puree. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Verdeel de saus over de witlof. Leg er de plakken ham en kaas bovenop. Zet de schaal gedurende 3 kwartier in de oven.

Bron: www.maggi.nl