Recept 20, Andijviestamppot met groene pesto en runderbraadworstjes.

Ingrediėnten voor 4 volwassenen:

2 zakjse MAGGI Aardappelpuree ą la minute voor Stamppot
1 pakje MAGGI Jus Rundvlees
8 runderbraadworsten (ą 50 gram)
1 zak gesneden andijvie (ą 400 gram)
3 theelepels groene pesto

Bereiding:

Bak de worstjes.
Bak de worstjes in 10 minuten rondom bruin en gaar van binnen in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
Bereid de puree en de jus.
Bereid de puree en de jus volgens de aanwijzingen op het pakje.
Meng de andijvie door de puree en serveer het gerecht.
Meng de andijvie en de pesto door de puree en laat op laag vuur onder voortdurend roeren goed warm worden. Serveer de puree met de worstjes en de jus.

Bron: www.maggi.nl