Recept 18, Rodekoolstamppot met verse braadworst en appelmoes.

Ingrediėnten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 zakje MAGGI Aardappelpuree ą la minute voor Stamppot
1 pakje MAGGI Lichtgebonden Jus Naturel
1 dl water
1 pot rode kool (ą 355 gram)
2 braadworsten (ą 100 gram)
0,5 pot appelmoes (ą 360 gram)

Bereiding:

Bereid de rode kool.
Verwarm het water in een pan met dikke bodem, voeg hier de rode kool aan toe en laat in 20 minuten heet worden op laag vuur. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen.
Bak de braadworst.
Bak de braadworst in een droge koekenpan met antiaanbaklaag in 15 minuten rondom bruin en gaar van binnen.
Bereid de puree en de jus.
Bereid de puree en de jus volgens de aanwijzingen op het pakje.
Serveer het gerecht.
Roer de rode kool door de puree en warm goed door. Serveer met de braadworst en appelmoes. Maak er een tomatensalade bij om er een volwaardige maaltijd van te maken.

Bron: www.maggi.nl