Recept 17, Broccolistamppot met tomaat, rauwe ham en rode pesto.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute voor Stamppot
0,75 kleine broccoli , in kleine roosjes gesneden
1 tomaat
100 gram rauwe ham, in kleine stukjes gescheurd
1 eetlepel rode pesto (uit potje)

Bereiding:

Kook de broccoli
Breng een pan water aan de kook. Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar. Giet af en houd warm met het deksel op de pan.
Snijd de tomaat
Snijd de tomaat in 4 partjes en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes en vervolgens in blokjes.
Bereid de puree
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Roer de ingrediënten door de stamppot en serveer het gerecht
Roer de broccoli, de ham, de pesto en de tomaat door de puree en laat het geheel twee minuten warm worden. Verdeel de stamppot over de borden en serveer het gerecht.

Bron: www.maggi.nl