Recept 14, Witlof met ham en kaassaus.

Ingrediënten voor 4 volwassenen:

1 pakje MAGGI Kaassaus
2 zakjes MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel
4 stronken witlof
200 gram schouderham, in plakken
3 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Bereid de witlof .
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de buitenste bladeren van de witlof en was de stronken onder koud stromend water. Omwikkel de witlof met de ham. Leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal en doe de schaal drie kwartier in de oven.
Bereid de kaassaus en de aardappelpuree.
Bereid de kaassaus en de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Serveer het gerecht.
Serveer de witlof met de aardappelpuree en de kaassaus. Maak er een tomatensalade bij voor een volwaardige maaltijd.

Bron: www.maggi.nl