Recept 13, Gebakken tartaar met vleesjus, krieltjes en broccoli.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Vleesjus
1 theelepel MAGGI Kruidenmelange Nr. 2 Nootmuskaat voor groente
3 rundertartaartjes
600 gram krieltjes, in de schil
1 broccoli, in flinke roosjes gesneden

Bereiding:

Bak de tartaartjes.
Laat de tartaar op kamertemperatuur komen, kruid naar smaak en bak deze in een matig hete pan met wat olijfolie 3 minuten per kant.
Kook de krieltjes en de broccoli.
Kook de krieltjes en de broccoli beetgaar in twee verschillende pannen. De krieltjes hebben hiervoor ongeveer 15 minuten nodig en de broccoli zo’n 8 minuten.
Bereid de vleesjus en serveer het gerecht.
Bereid de vleesjus volgens de aanwijzingen op het pakje. Maak de broccoli op smaak met de kruidenmelange volgens de aanwijzingen op het pakje. Serveer de tartaar met de jus, de krieltjes en de broccoli.

Bron: www.maggi.nl