1 pakje MAGGI
Kerriesaus
225 gram wilde rijst
1,5 sinaasappel
300 gram kipfilet, in blokjes
30 gram rozijnen
1,5 eetlepels bieslook, fijngesneden
20 gram boter |
Bereid de rijst
en de sinaasappel.
Bereid de wilde rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Boen de
sinaasappel schoon en rasp de schil eraf (zonder het wit). Schil de
sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Bak de kipblokjes.
Verhit de boter in een braadpan en bak de kipblokjes rondom bruin.
Bereid de saus en meng de ingrediënten.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen en roer de saus met de
sinaasappelrasp, partjes sinaasappel en rozijnen door de kip. Stoof
de kip in 5 minuten zachtjes gaar.
Serveer het gerecht.
Verdeel de rijst over de borden, schep de saus erop en garneer met
de bieslook. Maak er met een komkommersalade een complete maaltijd
van.
|