Recept 123, Kipfilet met sinaasappel en rozijnen.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Kerriesaus
225 gram wilde rijst
1,5 sinaasappel
300 gram kipfilet, in blokjes
30 gram rozijnen
1,5 eetlepels bieslook, fijngesneden
20 gram boter

Bereiding:

Bereid de rijst en de sinaasappel.
Bereid de wilde rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil eraf (zonder het wit). Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Bak de kipblokjes.
Verhit de boter in een braadpan en bak de kipblokjes rondom bruin.
Bereid de saus en meng de ingrediënten.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen en roer de saus met de sinaasappelrasp, partjes sinaasappel en rozijnen door de kip. Stoof de kip in 5 minuten zachtjes gaar.
Serveer het gerecht.
Verdeel de rijst over de borden, schep de saus erop en garneer met de bieslook. Maak er met een komkommersalade een complete maaltijd van.

Bron: www.maggi.nl