Recept 120, Kipfilet gevuld met ham en pesto.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Kaassaus
3 kipfilets (à 100 gram)
3 eetlepels groene pesto
3 plakjes rauwe ham of bacon
225 gram groene tagliatelle
0,5 bakje kerstomaatjes (à 250 gram), in partjes
1,5 eetlepels basilicum, in reepjes
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Bereid de kipfilets.
Snijd de kipfilets overlangs open, bestrijk ze met de pesto en klap ze dicht. Wikkel elke filet stevig in een plak rauwe ham of bacon.
Bak de kipfilets en kook de pasta.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de filets op matig vuur in 10 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig. Kook de pasta volgens de aanwijzingen.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Serveer de kip met de saus, de pasta en de tomaatjes. Garneer met de basilicum. Serveer met een sperziebonensalade voor een volwaardige maaltijd.

Bron: www.maggi.nl