3 zakje MAGGI
Aardappelpuree à la minute Naturel
2 kippenbouten
0,5 ui, fijngehakt
1 teen knoflook, fijngehakt
0,5 courgette, in dikke ronde plakken gesneden
0,5 blik tomatenblokjes (à 400 gram)
1 eetlepel tomatenpuree
75 ml water
1 eetlepel peterselie, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
0,5 theelepel cayennepeper
1 theelepel komijnpoeder |
Bak de
kippenbouten.
Kruid de kippenbouten naar smaak. Bak ze in een grote braadpan
rondom bruin in olie. Neem de kip uit de pan en bak in dezelfde pan
de ui en knoflook goudbruin.
Voeg de groenten toe.
Voeg de courgette toe en roer er cayennepeper en komijn door. Leg de
kip terug in de pan, voeg de tomatenblokjes met vocht, de
tomatenpuree en water toe. Doe de deksel op de pan en zet het vuur
laag. Laat de kip in 30 minuten gaar worden.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Serveer het gerecht.
Serveer de kip met de saus, de puree en garneer met peterselie.
|