Recept 117, Kiprollade met peultjes en pasta.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 blokje MAGGI Kippenbouillon
MAGGI Jus Smaakmaker Rundvlees
300 gram kiprollade
225 gram penne pasta
2 eetlepels rode pesto (uit potje)
3 zakken peultjes (à 200 gram)
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Plaats de kip in de oven.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de kip in een koekenpan in olijfolie rondom bruin. Leg de kip in een ovenschaal en bak 40 minuten in de oven.
Kook de pasta.
Bereid het bouillonblokje volgens de aanwijzingen op het pakje. Kook de pasta de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik bouillon in plaats van water. Giet af, doe de penne terug in de pan en roer de pesto erdoor.
Serveer het gerecht.
Kook de peultjes in 3 minuten beetgaar. Bereid de jus volgens de aanwijzingen op het pakje. Serveer de kip met de jus, peultjes en de pasta.

Bron: www.maggi.nl