Recept 109, Zalmblokjes met prei, tomaat en doperwten in champignonsaus met rijst.

Ingrediënten voor 4 volwassenen:

320 gram rijst
1 zakje MAGGI Champignonsaus
500 gram zalmfilet, in blokjes
330 gram prei, in ringen
250 gram champignons, in plakjes
200 gram doperwten
3 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Kook de rijst.
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bereid de champignonsaus.
Bereid de champignonsaus volgens de aanwijzing op de verpakking en zet apart.
Bak de zalm.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalmblokjes bruin. Schep ze uit de pan.
Roerbak de groenten.
Roerbak in de achtergebleven olie de prei, champignons en doperwten.
Serveer het gerecht.
Roer de champignonsaus door de groenten en schep de zalm erdoor. Serveer het gerecht met de rijst.

Bron: www.maggi.nl