Recept 108, Grote garnalen met kerriesaus, roergebakken groenten, Chinese eiernoedels en kroepoek.

Ingrediënten voor 4 volwassenen:

1 zakje MAGGI Kerriesaus
1 eetlepel olijfolie
500 gram garnalen, ongekookt en schoongemaakt
1 zak Chinese roerbakmix, à 400 g
250 gram eiernoedels
1 zak kroepoek

Bereiding:

Bak de garnalen.
Verhit olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak de garnalen in enkele minuten al omscheppend om.
Wok de groenten.
Wok de paprika samen met de Chinese wokgroenten gedurende 5 min.
Bereid de eierenoedels.
Kook de eiernoedels volgens gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
Bereid de saus.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht.
Schep de saus door de groenten. Verdeel de noedels over de borden en schep daar de groenten-kerrie saus overheen. Serveer met de kroepoek.

Bron: www.maggi.nl