Recept 106, Noedel roerbak met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook
400 gram Thaise roerbakmix
200 gram peultjes, ontdaan van de puntjes
375 gram zalmfilet, in blokjes gesneden
8 stuks houten satéprikkers
1 eetlepel olijfolie

Bereiding:

Bak de groenten Start de kookwekker.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en roerbak hierin groenten ca. 2 minuten op hoog vuur.
Bereid de mix.
Bewaar 2 theelepels kruidenmix en bereid de overige mix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg dit mengsel toe aan de groenten.
Voeg de noedels toe.
Voeg vervolgens de noedels toe en laat deze al roerend het vocht opnemen en gaar worden.
Bereid de zalmspiesjes.
Rijg de zalmblokjes aan de houten spiesjes en breng op smaak met de achtergehouden kruidenmix. Verhit een koekenpan en bak de zalmspiesjes in ca. 5 minuten rondom bruin en net gaar.
Serveer het gerecht.
Schep de noedels op de borden en serveer met de zalmspiesjes.

Bron: www.maggi.nl