Recept 106,
Noedel roerbak met zalmspiesjes, Thaise wokgroenten en peultjes.
|
Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen: |
1 pakje MAGGI
Roerbaknoedels Ketjap Knoflook
400 gram Thaise roerbakmix
200 gram peultjes, ontdaan van de puntjes
375 gram zalmfilet, in blokjes gesneden
8 stuks houten satéprikkers
1 eetlepel olijfolie |
Bereiding: |
Bak de groenten
Start de kookwekker.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en roerbak hierin
groenten ca. 2 minuten op hoog vuur.
Bereid de mix.
Bewaar 2 theelepels kruidenmix en bereid de overige mix volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Voeg dit mengsel toe aan de groenten.
Voeg de noedels toe.
Voeg vervolgens de noedels toe en laat deze al roerend het vocht
opnemen en gaar worden.
Bereid de zalmspiesjes.
Rijg de zalmblokjes aan de houten spiesjes en breng op smaak met de
achtergehouden kruidenmix. Verhit een koekenpan en bak de
zalmspiesjes in ca. 5 minuten rondom bruin en net gaar.
Serveer het gerecht.
Schep de noedels op de borden en serveer met de zalmspiesjes.
|