Recept 105, Noedels met kabeljauw en Japanse groente.

Ingrediënten voor 4 personen:

2 pakjes MAGGI Roerbaknoedels Sweet Chili
200 gram kabeljauwfilet, in blokjes
200 gram surimi sticks, in reepjes
1 zak Japanse wokgroente (à 400 gram)
3 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Bak de vis.
Verhit de olijfolie in een koekenpan of wok en bak hierin de kabeljauw en de surimi sticks op hoog vuur 3 minuten.
Voeg de groente en de mix toe.
Voeg de groente toe en bak deze al omscheppend 6 minuten mee. Bereid de mix volgens de aanwijzingen op het pakje en voeg deze toe.
Voeg de noedels toe en serveer het gerecht.
Voeg tenslotte de noedels toe en laat deze al roerend zacht worden in de saus, het duurt ongeveer 3 minuten voordat al het vocht door de noedels is opgenomen. Verdeel de noedels over twee borden en serveer.

Bron: www.maggi.nl