Recept 102, Zalmfilet met bosuitjes in 4-Kazensaus.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 pakje MAGGI 4-Kazensaus
600 gram aardappelkroketjes
3 zalmfilets (à 125 gram)
3 bosuitjes, in kleine ringetjes
1 eetlepel dille, fijngehakt
40 gram geraspte kaas
20 gram boter

Bereiding:

Bereid de aardappelkroketjes.
Bereid de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de zalm.
Leg de zalmfilets in een met boter ingevette ovenschaal en strooi de bosuitjes en dille erover.
Bereid de saus en bak het geheel in de oven.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Verdeel de saus en de kaas over de vis en bak in de oven in ongeveer 15 minuten gaar.

Serveer het gerecht.
Serveer de vis met de aardappelkroketjes. Maak er met een gemengde salade een complete maaltijd van.

Bron: www.maggi.nl