1 zakje MAGGI
Aardappelpuree voor Ovenschotel
375 gram kabeljauwfilet
1 liter water
1 ui, gesnipperd
1 bakje champignons (à 250 gram), gehalveerd
3 preien, in ringen
75 gram brie, in dunne plakjes
2 eetlepels olijfolie
20 gram boter |
Bereid de vis.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid de vis naar smaak en laat
de kruiden 5 minuten intrekken. Breng het water aan de kook, zet het
vuur lager en leg de vis er 5 minuten in (pocheren). Haal de vis
voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken.
Bak de groenten.
Fruit in een hapjespan in de boter de ui, champignons en prei
gedurende 5 minuten.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Verdeel de vis
over de bodem van een met olijfolie ingevette ovenschaal. Leg hier
de groenten en de brie op. Dek af met de puree en laat het gerecht
in de oven in circa 30 minuten heet en goudbruin worden.
|