Recept 100, Visovenschotel met brie.

Ingrediënten voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:

1 zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
375 gram kabeljauwfilet
1 liter water
1 ui, gesnipperd
1 bakje champignons (à 250 gram), gehalveerd
3 preien, in ringen
75 gram brie, in dunne plakjes
2 eetlepels olijfolie
20 gram boter

Bereiding:

Bereid de vis.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid de vis naar smaak en laat de kruiden 5 minuten intrekken. Breng het water aan de kook, zet het vuur lager en leg de vis er 5 minuten in (pocheren). Haal de vis voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken.
Bak de groenten.
Fruit in een hapjespan in de boter de ui, champignons en prei gedurende 5 minuten.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Verdeel de vis over de bodem van een met olijfolie ingevette ovenschaal. Leg hier de groenten en de brie op. Dek af met de puree en laat het gerecht in de oven in circa 30 minuten heet en goudbruin worden.

Bron: www.maggi.nl