2 zakjes MAGGI
Aardappelpuree à la minute voor Stamppot
1 stronk broccoli, in roosjes gesneden
200 gram spekblokjes
4 eieren, hardgekookt
150 gram Hollandse gatenkaas, in kleine blokjes
Bereiding:
Kook de
broccoli.
Snijd de steel van de broccoli in dunne plakjes en verdeel de rest
in roosjes. Kook in een ruime pan water eerst de plakjes broccoli 5
minuten. Voeg de roosjes toe en laat nog 4 minuten koken. Giet de
broccoli af.
Bak het spek.
Bak het spek uit in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Snijd de
eieren in kleine stukjes.
Meng de ingrediënten en serveer het gerecht.
Roer de broccoli en de kaas door de puree en verwarm het geheel nog
kort op laag vuur. Verdeel de stamppot over de borden en garneer met
het ei en de spekjes.