Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 zakje MAGGI
Aardappelpuree à la minute voor Stamppot
0,75 knolselderij, geschild en in blokjes gesneden
100 gram winterpeen, geschild en in blokjes gesneden
175 gram rookworst
0,5 eetlepel geraspte mierikswortel (uit potje)
0,5 eetlepel groen van de selderij, fijngesneden
Bereiding:
Kook de selderij
en de wortel .
Kook de selderij in 8 minuten. Voeg de wortel toe en kook nog eens 8
minuten. Giet de groenten af in een vergiet en laat uitlekken.
Bereid de rookworst.
Bereid de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking of de
instructies van de slager.
Meng de ingrediënten.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Meng met een
stamper de groenten en de mierikswortel door de puree. Snijd de
rookworst in kleine blokjes. Meng de worst en het selderijgroen door
de puree. Laat nog even doorwarmen en serveer.